Bedrijfsopvolging.nl

bedrijfsopvolging - logoOp 15 augustus 2013 is bedrijfsopvolging.nl online gegaan. Bedrijfsopvolging.nl is een kennisbank over bedrijfsopvolging voor familiebedrijven.

Uit een onderzoek van Nyenrode Business University (2010) is gebleken dat 69% van alle bedrijven familiebedrijven zijn. Dit komt neer op circa 260.000 familiebedrijven. Al die eigenaren van die familiebedrijven hebben behoefte aan informatie.

Op internet wordt veel geschreven over bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven. Bij het googelen van de woorden bedrijfsopvolging familiebedrijven krijgt u maar liefst 25.000 hits. Zoekt u in al die hits maar eens een weg. U bent bezig met het zoeken naar waardevolle informatie over een serieuze zaak: de bedrijfsopvolging naar uw zoon of dochter. Op veel internetsites wordt u al snel doorverwezen naar ‘onze specialisten’. Misschien wilt u wel meer dan dat. U wilt uzelf namelijk goed voorbereiden op wat komen gaat.

Hier de oplossing: een kennisbank met informatie over bedrijfsopvolging. De filosofie erachter: kennisdelen. Bedrijfsopvolging.nl ziet het als hun taak om beschikbare algemene (fiscale) informatie over Bedrijfsopvolging te verspreiden. Door heldere taal en het gebruik van structuurtekeningen trachten zij de ingewikkelde materie begrijpelijk voor u te maken. U bent zo in de gelegenheid om zelf de verschillende mogelijkheden van bedrijfsopvolging te onderzoeken.