WordPress

Online marketeer Erwin van Ginkel

Online marketeer Erwin van Ginkel

Deze website is gemaakt door Erwin van Ginkel in het open-source CMS WordPress. WordPress is van oorsprong een blogging platform, dat momenteel in steeds grotere mate gebruikt worden als CMS voor bedrijven. Inmiddels wordt WordPress gebruikt als CMS voor miljoenen websites. Het systeem wordt gebruikt voor diverse doeleinden. Van een eenvoudige blog tot bedrijfswebsites, webshops en intranets. Bij de ontwikkeling van fiscaf.nl is gebruik gemaakt van een premium WordPress theme.

Bedrijfsopvolging.nl

Erwin van Ginkel en Francois van der Hoff zijn tevens gezamenlijk oprichter en eigenaar van Bedrijfsopvolging B.V.  Bedrijfsopvolging B.V. is een platform met eerstelijns informatie over bedrijfsopvolging in famliebedrijven. De website bedrijfsopvolging.nl bevat een uitgebreide kennisbank met juridische, financiële en fiscale onderwerpen. François verzorgt vanuit zijn brede expertise met bedrijfsopvolging voor de inhoud van de website. Erwin van Ginkel is verantwoordelijk voor de online marketing: WordPress website, internetmarketing (onder andere zoekmachineoptimalisatie/SEO, e-mailmarketing).

Doe-het-zelf Marketing

Naast zijn activiteiten voor Bedrijfsopvolging,nl is Erwin van Ginkel oprichter en auteur op de website Doe-het-zelf Marketing. De website is erop gericht om kleine ondernemers en vrijwilligers bij stichtingen, kerken en verenigingen te helpen om met een beperkt budget een professionele marketing en communicatie op te zetten. Belangrijke artikelen op de website zijn: gratis stockfoto’s en gratis wordpress themes. De website wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe artikelen en online tools.